'Wij vinden jouw
nieuwe thuis'

Heb je een vraag? What’s app me gerust

Ik zocht een huis totdat Bouwman Makelaars belde.

Recensies

Jaap en Ingelien

Voor het verkopen van onze vakantiewoning zijn we in contact gekomen met Bouwman Makelaars in Ommen. Dat was een goede keuze.

Kleinschalig en daardoor korte lijntjes. Prettige contacten met Albert Bril en Henriëtte Marsman. Een goede begeleiding gedurende het hele traject van het eerste gesprek tot aan de overdracht.

Albert en Henriëtte, onze dank en complimenten. We kunnen Bouwman Makelaars aan iedereen aanbevelen.

 

Jan

Prettige makelaar met veel kennis van de lokale markt, eerlijk en rechtdoorzee, prima service en goede ondersteuning in het proces van Albert en Henriëtte. Als verkoper viel ons op dat hij niet alles over het huis wilde weten zoals bouwjaar van de keuken e.d. terwijl wij dachten dat dit voor kopers wel relevant zou zijn. Wel zeer tevreden met het resultaat van de biedingen.

Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

René en Kitty

We hebben jullie als open, kundig en voortvarend ervaren.

Fijn om mee samen te werken!

We wensen jullie veel succes toe!

Trudy en Henk

Na een toevallige ontmoeting op Buitenplaats “De Hongerige Wolf “, hebben wij snel via Bouwman Makelaars ons huisje kunnen verkopen. Dank Albert en Henriette voor jullie persoonlijke inzet en betrokkenheid tijdens deze periode. Alle goeds voor jullie in de toekomst.

Tjeerd en Jolanda de Leeuw

Bouwman Makelaars heeft ons begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als bij de verkoop van onze oude woning.

Wij zijn super tevreden, vooral over de persoonlijke aanpak. Alles is voorspoedig verlopen en op een prettige manier geregeld waarvoor onze hartelijke dank.

 

Hans Runherd

Bouwman Makelaars als verkoopmakelaar: no-nonsense, deskundig (goede kennis van de woningmarkt en de juridische aspecten van het verkoopproces), heldere en voldoende communicatie, benaderbaar, betrouwbaar en ontzorgend.

Bas Bosscher

Bouwman Makelaars heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. We waren al een tijd opzoek en onze woonwensen waren niet makkelijk. Door het grote netwerk dat Bouwman Makelaars heeft is het uiteindelijk tot volle tevredenheid gelukt en zijn we blij met onze woning. Albert weet als geen ander wensen aan objecten te koppelen en is altijd voor zijn klanten op zoek naar een geschikt object. Ook na de aankoop hebben ze ons goed geholpen met de afwikkeling ervan. Wij wonen de komende jaren prachtig.

Henk en Pascal Stienstra

Vorig jaar is Bouwman Makelaars in Ommen op ons pad gekomen. Albert Bril en Henriette Marsman traden voor ons op als aankoopmakelaar. Zij hebben alle werkzaamheden die je mag verwachten van een makelaar uitstekend gedaan. Maar de wijze waaróp is ons het meest opgevallen en bevallen.

Dat betreft de zeer persoonlijke wijze waarop zij ons benaderden en aanvoelden wanneer een advies op z’n plaats was.

Chapeau, we kunnen Bouwman Makelaars aan iedereen aanbevelen.

Amier en Iris Peerkhan

Wij hebben via Bouwman makelaars onze recreatiewoning verkocht. Onze ervaring is super goed. Goede heldere en duidelijke communicatie; Korte lijnen; Zeer vriendelijk; Adequaat; Snel geregeld en een goede afronding. Als wij ooit een huis willen kopen in de regio, zullen wij zeker binnen stappen bij Bouwman makelaars. Groetjes en bedankt.

Nathalie en Jeroen

Via Albert en Henriette hebben wij ons vakantiehuisje op de Hongerige Wolf kunnen kopen. We waren al enige tijd op zoek en we hebben uiteindelijk met behulp van Bouwman Makelaars ons droomhuisje gevonden.

Het aankooptraject was van a tot z top, met heldere communicatie en praktische raadgeving. Na de koop zelfs verder geholpen aan contacten zoals een aannemer. Wij kijken met een goed gevoel terug en bevelen dit makelaars kantoor daarom ook van harte aan.

Robbert-Jan van der Wal

Via via ben ik bij Bouwman Makelaars uitgekomen. Het ging om de verkoop van een bedrijfsunit. Contact gezocht met Albert. Binnen een week stond de unit online. 1,5 week later was de unit verkocht. Duidelijke communicatie. Alles in goed overleg. Albert en Henriëtte heel erg bedankt !

Dikkie Timmerman

De samenwerking met was super prettig ! Albert heeft gezorgd dat termijnen perfect aansluiten en dat alles goed is verlopen. Wat echt heel fijn is bij Bouwman, is het  persoonlijke contact. Geen mail maar gewoon even bellen of om tafel, dat past bij mij en daarin hebben Albert en Henriëtte laten zien dicht bij de klant te willen staan. Al met al erg tevreden hoe de verkoop is verlopen.

Miranda

Goede ervaring met het zoeken van een koopwoning. Prettige samenwerking, korte lijnen, betrokken en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!

Martijn en Romy

Voor ons was het de eerste keer dat we een woning gingen verkopen. En zijn echt super geholpen door Albert en Henriette. Was ook super fijn dat als we vragen hadden we altijd konden bellen en er de tijd voor ons werd genomen. Daardoor is deze makelaar voor ons een echte aanrader.

Chris Segboer

Dankzij de activiteiten van dit makelaarskantoor zijn wij in het bezit gekomen van een zeer gewilde recreatiewoning. We hebben Albert Bril en Henriëtte Marsman leren kennen als zeer deskundig, betrokken en integer. Ondanks druk van andere makelaars is niet afgeweken van de vooraf bepaalde verkoopprocedure, wat in de huidige overspannen verkopersmarkt niet altijd vanzelfsprekend is.

Magda en Mark

Aan de aanschaf van dit huis zaten nogal wat haken en ogen, maar wij zijn op elk moment van het traject keurig geïnformeerd door Albert en Henriette. Zelfs bij de oplevering van het huis, toen er toch nog wat nazorgpunten waren, voelden wij ons gesteund door hen. Dank daarvoor!

Tamara

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van jullie. Het was, voor jullie misschien ook, een bijzonder verhaal.

Zeker willen wij jullie bedanken voor alle inzet en hulp.

Rik & Annet

Nadat wij van verschillende makelaars te horen hebben gekregen dat er geen kavels voor het nieuwbouwproject “De vlierbrink” te koop meer waren, hebben wij toch nog even navraag gedaan bij Bouwman Makelaars. Zij wisten als enige makelaar te melden dat er nog een blokje van 4 woningen beschikbaar zou komen. Bouwman Makelaars heeft voor ons kunnen realiseren dat wij als eerste op de wachtlijst kwamen te staan. Hierdoor zijn wij in afwachting van onze woning, die op het moment van schrijven wordt gebouwd. Bouwman Makelaars gaat door waar de gemiddelde makelaar stopt. Zij gaan voor de volle 100% tevredenheid en zelfs nog verder! Zaken waar zij niet de volle 100% verantwoordelijkheid voor hoeven te nemen, nemen zij voor rekening. Dat gegeven alleen al, geeft aan dat zij dé makelaar zijn waar u naar op zoek bent. Wij zijn in ieder geval bijzonder blij om Bouwman Makelaars te hebben getroffen.

Anouk en Rogier

Bij de kennismaking kregen we te horen dat klantcontact en de klantvriendelijkheid bovenaan staat bij Bouwman. In het begin misschien wat sceptisch, gezien we vooral snel een huis wilde kopen, toch in zee gegaan met Albert en Henriette. Dit was de juist keuze. Van A tot Z in het proces zijn we onwijs goed geholpen. We konden met alle vragen terecht en kregen snel antwoord, hebben juiste adviezen en tips gekregen en voor de juiste prijs een woning gekocht. Over het klantcontact en de klantvriendelijkheid hebben ze ook zeker niet gelogen, wat zijn we onwijs goed en vriendelijk geholpen. We raden Bouwman zeker aan als je hier in de omgeving voor een huis gaat!

Frank Leo Visser

Door ervaringen in 2013 en 2018 opgedaan voor de grote deskundigheid van de bijstand van de heer Bouwman voor taxaties van mijn huis inzake problemen met de erfenisverdeling en door de Rechtbank Zwolle uitgesproken besluit tot het overgaan van een garantiestelling t.b.v. de erfgenamen ben ik medio september 2020 door gezondheidsomstandigheden direct weer teruggegaan naar de heer Bouwman voor de verkoop. Door de voortvarendheid van Henriette en Albert en mede door hun grote deskundigheid is de woning op 18 december al verkocht.

Zij staan voor hun vak en mede door hun positieve instelling is dit makelaarskantoor aan te bevelen aan alle kopers en verkopers van onroerend goed. Ook voor de waardevaststelling van de WOZ en bemiddeling bij de gemeente Ommen zijn zij het aangewezen adres.