'Wij vinden jouw
nieuwe thuis'

Heb je een vraag? What’s app me gerust

Ik zocht een huis totdat Bouwman Makelaars belde.

Recensies

Amier en Iris Peerkhan 

Wij hebben via Bouwman makelaars onze recreatiewoning verkocht. Onze ervaring is super goed. Goede heldere en duidelijke communicatie; Korte lijnen; Zeer vriendelijk; Adequaat; Snel geregeld en een goede afronding. Als wij ooit een huis willen kopen in de regio, zullen wij zeker binnen stappen bij Bouwman makelaars. Groetjes en bedankt.

Nathalie en Jeroen

Via Albert en Henriette hebben wij ons vakantiehuisje op de Hongerige Wolf kunnen kopen. We waren al enige tijd op zoek en we hebben uiteindelijk met behulp van Bouwman Makelaars ons droomhuisje gevonden.

Het aankooptraject was van a tot z top, met heldere communicatie en praktische raadgeving. Na de koop zelfs verder geholpen aan contacten zoals een aannemer. Wij kijken met een goed gevoel terug en bevelen dit makelaars kantoor daarom ook van harte aan.

 

Familie van den Bogaard, Voorschoten – Balkbrug

Albert en Henriëtte zijn zeer prettige, opgewekte persoonlijkheden. Albert luistert goed naar wat de wensen zijn en komt vervolgens met een zeer praktische benadering. Dat maakt dat het zoeken naar die ene droomplek niet als onmogelijk aanvoelt. Albert en Henriëtte nemen goed de tijd om alle vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Dat hun manier werkt, staat voor ons als een paal boven water. Want wij hebben ons stukje paradijs gevonden.

Conclusie: ook wanneer jij denkt dat jouw woonwens buiten bereik lijkt dan raden wij Bouwman Makelaars ten zeerste aan.

Robbert-Jan van der Wal

Via via ben ik bij Bouwman Makelaars uitgekomen. Het ging om de verkoop van een bedrijfsunit. Contact gezocht met Albert. Binnen een week stond de unit online. 1,5 week later was de unit verkocht. Duidelijke communicatie. Alles in goed overleg. Albert en Henriëtte heel erg bedankt !

Dikkie Timmerman

De samenwerking met was super prettig ! Albert heeft gezorgd dat termijnen perfect aansluiten en dat alles goed is verlopen. Wat echt heel fijn is bij Bouwman, is het  persoonlijke contact. Geen mail maar gewoon even bellen of om tafel, dat past bij mij en daarin hebben Albert en Henriëtte laten zien dicht bij de klant te willen staan. Al met al erg tevreden hoe de verkoop is verlopen.

Miranda

Goede ervaring met het zoeken van een koopwoning. Prettige samenwerking, korte lijnen, betrokken en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!

Martijn en Romy

Voor ons was het de eerste keer dat we een woning gingen verkopen. En zijn echt super geholpen door Albert en Henriette. Was ook super fijn dat als we vragen hadden we altijd konden bellen en er de tijd voor ons werd genomen. Daardoor is deze makelaar voor ons een echte aanrader.

Chris Segboer

Dankzij de activiteiten van dit makelaarskantoor zijn wij in het bezit gekomen van een zeer gewilde recreatiewoning. We hebben Albert Bril en Henriëtte Marsman leren kennen als zeer deskundig, betrokken en integer. Ondanks druk van andere makelaars is niet afgeweken van de vooraf bepaalde verkoopprocedure, wat in de huidige overspannen verkopersmarkt niet altijd vanzelfsprekend is. 

 

Magda en Mark

Aan de aanschaf van dit huis zaten nogal wat haken en ogen, maar wij zijn op elk moment van het traject keurig geïnformeerd door Albert en Henriette. Zelfs bij de oplevering van het huis, toen er toch nog wat nazorgpunten waren, voelden wij ons gesteund door hen. Dank daarvoor!

Tamara

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van jullie. Het was, voor jullie misschien ook, een bijzonder verhaal.

Zeker willen wij jullie bedanken voor alle inzet en hulp.

Rik & Annet

Nadat wij van verschillende makelaars te horen hebben gekregen dat er geen kavels voor het nieuwbouwproject “De vlierbrink” te koop meer waren, hebben wij toch nog even navraag gedaan bij Bouwman Makelaars. Zij wisten als enige makelaar te melden dat er nog een blokje van 4 woningen beschikbaar zou komen. Bouwman Makelaars heeft voor ons kunnen realiseren dat wij als eerste op de wachtlijst kwamen te staan. Hierdoor zijn wij in afwachting van onze woning, die op het moment van schrijven wordt gebouwd. Bouwman Makelaars gaat door waar de gemiddelde makelaar stopt. Zij gaan voor de volle 100% tevredenheid en zelfs nog verder! Zaken waar zij niet de volle 100% verantwoordelijkheid voor hoeven te nemen, nemen zij voor rekening. Dat gegeven alleen al, geeft aan dat zij dé makelaar zijn waar u naar op zoek bent. Wij zijn in ieder geval bijzonder blij om Bouwman Makelaars te hebben getroffen.

Anouk en Rogier

Bij de kennismaking kregen we te horen dat klantcontact en de klantvriendelijkheid bovenaan staat bij Bouwman. In het begin misschien wat sceptisch, gezien we vooral snel een huis wilde kopen, toch in zee gegaan met Albert en Henriette. Dit was de juist keuze. Van A tot Z in het proces zijn we onwijs goed geholpen. We konden met alle vragen terecht en kregen snel antwoord, hebben juiste adviezen en tips gekregen en voor de juiste prijs een woning gekocht. Over het klantcontact en de klantvriendelijkheid hebben ze ook zeker niet gelogen, wat zijn we onwijs goed en vriendelijk geholpen. We raden Bouwman zeker aan als je hier in de omgeving voor een huis gaat!

Frank Leo Visser

Door ervaringen in 2013 en 2018 opgedaan voor de grote deskundigheid van de bijstand van de heer Bouwman voor taxaties van mijn huis inzake problemen met de erfenisverdeling en door de Rechtbank Zwolle uitgesproken besluit tot het overgaan van een garantiestelling t.b.v. de erfgenamen ben ik medio september 2020 door gezondheidsomstandigheden direct weer teruggegaan naar de heer Bouwman voor de verkoop. Door de voortvarendheid van Henriette en Albert en mede door hun grote deskundigheid is de woning op 18 december al verkocht.

Zij staan voor hun vak en mede door hun positieve instelling is dit makelaarskantoor aan te bevelen aan alle kopers en verkopers van onroerend goed. Ook voor de waardevaststelling van de WOZ en bemiddeling bij de gemeente Ommen zijn zij het aangewezen adres.

Linda van Kuijeren

Mijn ervaring met Bouwman Makelaars is uitstekend. Albert vertelde mij dat het kantoor zich wil kenmerken door persoonlijkheid, betrokkenheid, aandacht, adequaat, professioneel en 24/7 bereikbaar. Dit alles wordt door Albert en Henriette helemaal waargemaakt. Ik wil daar vriendelijkheid en hartelijkheid aan toevoegen. Bedankt!

Elly & Henk van Buren

Wij hebben via Bouwman Makelaars onze vakantie bungalow in Stegeren verkocht. Vanaf het eerste contact tot en met de ondertekening van de akte een geweldig fijne samenwerking gehad. Wij zijn gedurende het gehele proces zeer goed op de hoogte gehouden van de verkoop. Wij hebben ervaren dat bij Bouwman Makelaars mensen werken die hun vak verstaan. Henriette en Albert bedankt voor deze “ervaring”.  Mochten wij in de toekomst op het gebied van aan-/verkoop van een woning een makelaar nodig hebben is de keuze nu al gemaakt. Henriette en Albert nogmaals heel veel dank en succes met jullie werk.

 

Johan van Aalderen & Simone van der Meulen

Bij de aankoop van ons huisje in het bos hebben wij Albert Bril – maar ook zijn  rechterhand Henriëtte Marsman – als prettig snel en tegelijk deskundig en zorgvuldig ervaren. Goed geregeld!

 

Ronald en Wendy

We hebben zeer goede ervaring met Bouwman makelaars. Niet alleen bij de aankoop van ons huisje, maar ook nadien zijn we zeer tevreden over de service en de betrokkenheid. Ondanks dat u de makelaar van de verkopende partij was, waren jullie ook erg behulpzaam naar ons toe. De persoonlijke en vriendelijke benadering hebben wij als erg prettig ervaren en wanneer we weer een keer een makelaar nodig hebben zullen we zeker aan jullie denken.

Als we aan jullie denken, denken we aan de volgende steekwoorden: eerlijk, oprecht, behulpzaam, zakelijk en helder in communicatie, vriendelijk en amicaal. 

Heel hartelijk dank voor alle moeite die jullie ook voor ons gedaan hebben.

Hartelijke groet

 

Jos en Marleen Pijffers

Vanaf het eerste contact was er een klik met Henriëtte en Albert. Met name de persoonlijke benadering spreekt ons erg aan. Zij hebben ons geholpen alle opties af te wegen qua woning; nieuwbouw of bestaande bouw met verbouwing. Hun kennis heeft er voor gezorgd dat wij snel ons droomhuis hebben gevonden! 

Harry Oosting en Christel Sampimon

Onlangs onze woning verkocht, waarbij Albert het dossier had overgenomen van Martin.

Albert, geheel onbekend voor ons, heeft zijn kennis en vaardigheden meer dan laten zien. In een sneltrein vaart onze woning verkocht, waarbij alle contacten als meer dan prettig werden ervaren. Zo ook de gesprekken met Henriette. Zowel telefonisch, per mail of persoonlijk, altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, op zoek naar een gedreven makelaarskantoor, met een goede kijk op de woningmarkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt voor jullie prettige samenwerking!

Allard Brunink

Samenwerken met Albert was zeer prettig. Albert heeft meerdere keren wat voor mij betekend. Ik ben super tevreden en kom zeker vaker bij hem terug. Albert denkt en schakelt snel en is recht door zee. Hij heeft het zo voor je geregeld. De communicatie verliep erg soepel en hij gaf mij het vertrouwen. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan en werd erg goed geholpen. Een echte aanrader!

Herma en Jan Harm Becker

Er stond een woning te koop die onze interesse wekte. Wij hadden geen idee of de richtprijs. Redelijk was en wisten eigenlijk niet wat te doen. Direct schoot Albert bij ons te binnen. In plaats van dat Albert voor ons naar dat huis ging kijken vroeg hij ons wat onze behoeften nou echt waren.

Hij stelde ons een paar goede vragen. Albert had precies datgene wat wij zouden willen. Hij liet ons een andere woning zien en zei dat deze perfect past bij hetgeen wat wij zochten. Albert heeft direct een bezichtiging geregeld en de volgende dag stonden wij al bij het huis. Wij laaiend enthousiast. Dit was wat wij zochten. Nog geen week later hadden wij besloten om te verhuizen. Albert wist precies in te spelen op onze behoeftes. Hij handelde razendsnel en was altijd bereikbaar. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Albert. Hij staat altijd voor je klaar en doet er alles aan om je te helpen.   

Anoniem

Onlangs hebben wij ons huis overgedragen binnen de familie. Bouwman Makelaars heeft ons gedurende dit traject van A tot Z begeleid. Het eerste gesprek verliep goed en was erg laagdrempelig. Het leek meer op een keukentafelgesprek waarbij wij ons behoorlijk op ons gemak voelden. Albert Bril en Henriëtte Marsman van Bouwman Makelaars gaven ons direct een prettig en vertrouwd gevoel. Het klikte en het was alsof wij ze al jaren kenden. Er was een luisterend oor waardoor wij ons gehoord voelden. Tijdens het gehele proces gaf Bouwman Makelaars ons de steun die wij nodig hadden en hoefden wij ons geen zorgen te maken. Al met al was het een hele fijne samenwerking. Ze gaven ons vertrouwen, zorgden voor laagdrempeligheid en luisterden goed naar onze wensen.