'Wij vinden jouw
nieuwe thuis'

Heb je een vraag? What’s app me gerust

Ik zocht een huis totdat Bouwman Makelaars belde.

Recensies

Elly & Henk van Buren

Wij hebben via Bouwman Makelaars onze vakantie bungalow in Stegeren verkocht. Vanaf het eerste contact tot en met de ondertekening van de akte een geweldig fijne samenwerking gehad. Wij zijn gedurende het gehele proces zeer goed op de hoogte gehouden van de verkoop. Wij hebben ervaren dat bij Bouwman Makelaars mensen werken die hun vak verstaan. Henriette en Albert bedankt voor deze “ervaring”.  Mochten wij in de toekomst op het gebied van aan-/verkoop van een woning een makelaar nodig hebben is de keuze nu al gemaakt. Henriette en Albert nogmaals heel veel dank en succes met jullie werk.

Elly & Henk van Buren Schoonhoven.

Johan van Aalderen & Simone van der Meulen

Bij de aankoop van ons huisje in het bos hebben wij Albert Bril – maar ook zijn  rechterhand Henriëtte Marsman – als prettig snel en tegelijk deskundig en zorgvuldig ervaren. Goed geregeld!

Johan van Aalderen & Simone van der Meulen 

Ronald en Wendy

We hebben zeer goede ervaring met Bouwman makelaars. Niet alleen bij de aankoop van ons huisje, maar ook nadien zijn we zeer tevreden over de service en de betrokkenheid. Ondanks dat u de makelaar van de verkopende partij was, waren jullie ook erg behulpzaam naar ons toe. De persoonlijke en vriendelijke benadering hebben wij als erg prettig ervaren en wanneer we weer een keer een makelaar nodig hebben zullen we zeker aan jullie denken.

Als we aan jullie denken, denken we aan de volgende steekwoorden: eerlijk, oprecht, behulpzaam, zakelijk en helder in communicatie, vriendelijk en amicaal. 

Heel hartelijk dank voor alle moeite die jullie ook voor ons gedaan hebben.

Hartelijke groet,

Ronald en Wendy

Jos en Marleen Pijffers

Vanaf het eerste contact was er een klik met Henriëtte en Albert. Met name de persoonlijke benadering spreekt ons erg aan. Zij hebben ons geholpen alle opties af te wegen qua woning; nieuwbouw of bestaande bouw met verbouwing. Hun kennis heeft er voor gezorgd dat wij snel ons droomhuis hebben gevonden! 

Harry Oosting en Christel Sampimon

Onlangs onze woning verkocht, waarbij Albert het dossier had overgenomen van Martin.

Albert, geheel onbekend voor ons, heeft zijn kennis en vaardigheden meer dan laten zien. In een sneltrein vaart onze woning verkocht, waarbij alle contacten als meer dan prettig werden ervaren. Zo ook de gesprekken met Henriette. Zowel telefonisch, per mail of persoonlijk, altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, op zoek naar een gedreven makelaarskantoor, met een goede kijk op de woningmarkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt voor jullie prettige samenwerking!

Allard Brunink

Samenwerken met Albert was zeer prettig. Albert heeft meerdere keren wat voor mij betekend. Ik ben super tevreden en kom zeker vaker bij hem terug. Albert denkt en schakelt snel en is recht door zee. Hij heeft het zo voor je geregeld. De communicatie verliep erg soepel en hij gaf mij het vertrouwen. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan en werd erg goed geholpen. Een echte aanrader!

Herma en Jan Harm Becker

Er stond een woning te koop die onze interesse wekte. Wij hadden geen idee of de richtprijs. Redelijk was en wisten eigenlijk niet wat te doen. Direct schoot Albert bij ons te binnen. In plaats van dat Albert voor ons naar dat huis ging kijken vroeg hij ons wat onze behoeften nou echt waren.

Hij stelde ons een paar goede vragen. Albert had precies datgene wat wij zouden willen. Hij liet ons een andere woning zien en zei dat deze perfect past bij hetgeen wat wij zochten. Albert heeft direct een bezichtiging geregeld en de volgende dag stonden wij al bij het huis. Wij laaiend enthousiast. Dit was wat wij zochten. Nog geen week later hadden wij besloten om te verhuizen. Albert wist precies in te spelen op onze behoeftes. Hij handelde razendsnel en was altijd bereikbaar. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Albert. Hij staat altijd voor je klaar en doet er alles aan om je te helpen.   

Anoniem

Onlangs hebben wij ons huis overgedragen binnen de familie. Bouwman Makelaars heeft ons gedurende dit traject van A tot Z begeleid. Het eerste gesprek verliep goed en was erg laagdrempelig. Het leek meer op een keukentafelgesprek waarbij wij ons behoorlijk op ons gemak voelden. Albert Bril en Henriëtte Marsman van Bouwman Makelaars gaven ons direct een prettig en vertrouwd gevoel. Het klikte en het was alsof wij ze al jaren kenden. Er was een luisterend oor waardoor wij ons gehoord voelden. Tijdens het gehele proces gaf Bouwman Makelaars ons de steun die wij nodig hadden en hoefden wij ons geen zorgen te maken. Al met al was het een hele fijne samenwerking. Ze gaven ons vertrouwen, zorgden voor laagdrempeligheid en luisterden goed naar onze wensen.