'Wij vinden jouw
nieuwe thuis'

Heb je een vraag? What’s app me gerust

Ik zocht een huis totdat Bouwman Makelaars belde.

Aankoop recensies

Allard Brunink

Samenwerken met Albert was zeer prettig. Albert heeft meerdere keren wat voor mij betekend. Ik ben super tevreden en kom zeker vaker bij hem terug. Albert denkt en schakelt snel en is recht door zee. Hij heeft het zo voor je geregeld. De communicatie verliep erg soepel en hij gaf mij het vertrouwen. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan en werd erg goed geholpen. Een echte aanrader!

Herma en Jan Harm Becker

Er stond een woning te koop die onze interesse wekte. Wij hadden geen idee of de richtprijs. Redelijk was en wisten eigenlijk niet wat te doen. Direct schoot Albert bij ons te binnen. In plaats van dat Albert voor ons naar dat huis ging kijken vroeg hij ons wat onze behoeften nou echt waren.

Hij stelde ons een paar goede vragen. Albert had precies datgene wat wij zouden willen. Hij liet ons een andere woning zien en zei dat deze perfect past bij hetgeen wat wij zochten. Albert heeft direct een bezichtiging geregeld en de volgende dag stonden wij al bij het huis. Wij laaiend enthousiast. Dit was wat wij zochten. Nog geen week later hadden wij besloten om te verhuizen. Albert wist precies in te spelen op onze behoeftes. Hij handelde razendsnel en was altijd bereikbaar. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Albert. Hij staat altijd voor je klaar en doet er alles aan om je te helpen.   

Anoniem

Onlangs hebben wij ons huis overgedragen binnen de familie. Bouwman Makelaars heeft ons gedurende dit traject van A tot Z begeleid. Het eerste gesprek verliep goed en was erg laagdrempelig. Het leek meer op een keukentafelgesprek waarbij wij ons behoorlijk op ons gemak voelden. Albert Bril en Henriëtte Marsman van Bouwman Makelaars gaven ons direct een prettig en vertrouwd gevoel. Het klikte en het was alsof wij ze al jaren kenden. Er was een luisterend oor waardoor wij ons gehoord voelden. Tijdens het gehele proces gaf Bouwman Makelaars ons de steun die wij nodig hadden en hoefden wij ons geen zorgen te maken. Al met al was het een hele fijne samenwerking. Ze gaven ons vertrouwen, zorgden voor laagdrempeligheid en luisterden goed naar onze wensen.