Kerkstraat 5 7 en 11

Ommen

€ 500,-

per maand

Fotos

1

Bouwjaar

0

Functie

Kantoor

In units van

Verdiepingen

Kaart

Brochure

Omschrijving

TE HUUR : WINKEL-/BEDRIJFSRUIMTE IN HET CENTRUM VAN OMMEN

Op een uitstekende locatie in het centrum van Ommen worden deze winkel-/ bedrijfsruimtes te huur aangeboden. De panden zijn gelegen in de sfeervolle en gezellige "Kerkstraat", het verbindingsstraatje tussen de Brugstraat en de Bermerstraat. Hier liggen meerdere winkel-/kantoor-/bedrijfspanden, met vloeroppervlaktes variërend van 66 m2 tot 81 m2

Ommen
In het Overijsselse Vechtdal ligt de toeristische gemeente Ommen. Ommen heeft al ruim 15 jaar een stijgend inwonersaantal en telt op dit moment ruim 17.000 inwoners. Met ruim 40 campings en bungalowparken en, in een normaal seizoen, meer dan 1,2 miljoen overnachtingen per jaar is deze gemeente een toeristische trekpleister van formaat. De gemeente Ommen is een actieve gemeente die haar naam als toeristische gemeente wil versterken door middel van constante verbetering van openbare ruimtes en uitstraling van de centrumlocaties.

Locatie
De aangeboden huurobjecten zijn gelegen aan de Kerkstraat 5, 7 en 11, uniek gelegen op A-locatie in het centrum van Ommen. De panden zijn goed te bereiken per auto, fiets of te voet. In de directe omgeving van de objecten zijn naast onder andere de winkelformules Hema en Kruidvat, diverse verschillende horeca voorzieningen gelegen. De stad Ommen is te bereiken middels de N340 vanuit Zwolle en de N347 vanuit zuidelijke richting. Naast het verkeer per auto is de haven van Ommen een veel gebruikte plek voor toeristen om aan te meren en de dag te besteden in het bruisende centrum.

Bestemmingsinformatie:
Alle objecten vallen binnen het bestemmingsplan ‘Centrum Ommen’ met enkelbestemming Centrum-1. Aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. wonen (op de verdieping), detailhandel, kantoren, cultuur en ontspanning, dienstverlening en horecabedrijf categorie 1 en 2. Parkeren: op ca. 250 meter afstand is gratis parkeren aanwezig. De winkelpanden zijn afzonderlijk ingedeeld, met houten vloeren en een systeem plafond. De winkelpanden zijn voorzien van een keuken en toilet.

Kerkstraat 5 ( ca. 66m2):
Winkelruimte op de begane grond met toilet en keukenblokje Huurprijs € 500,-- p. mnd.
Kerkstraat 7 (ca. 73 m2):
Winkelruimte op de begane grond met toilet, keukenblokje en zolder Huurprijs € 575,-- p. mnd. (verhuurd)
Kerkstraat 11 (ca. 76 m2):
Winkelruimte op de begane grond met toilet, keukenblokje en zolder Huurprijs € 575,-- p. mnd. (verhuurd)
*Genoemde huurprijzen zijn exclusief btw

Altijd al een winkeltje willen beginnen in het centrum van Ommen ? Dan is dit uw kans !

Foto's

Kaart

Kenmerken

Adres

StraatnaamKerkstraat 5 7 en 11
Postcode7731 CX
WoonplaatsOmmen
LiggingWinkelgebied stadscentrum

Overdracht

StatusVerhuurd
Huurprijs500,-
Huurconditieper maand
Servicekosten0
AcceptatieIn overleg
Bouwjaar0

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen