'Wij vinden jouw
nieuwe thuis'

Heb je een vraag? What’s app me gerust

Ik zocht een huis totdat Bouwman Makelaars belde.

Aankoop

Een woning aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Een woning kopen is een van de belangrijkste aankopen in uw leven. Daarom is een goede voorbereiding van essentieel belang.

De huizenmarkt is een lastige markt. Huizen worden snel verkocht en het aanbod van te koop staande woningen neemt af. Vaak moet u dezelfde dag nog bellen wanneer een woning op Funda verschijnt. Voor het vinden van uw perfecte woning (“thuis”) is de juiste ondersteuning door een goede aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Het bezichtigen van een woning, een eerste bod plaatsen en het voeren van onderhandelingen, allemaal lastige zaken waarbij begeleiding door een specialist een verstandige optie is.

Wilt u op de hoogte blijven van het woningaanbod? Schrijft u zich dan hier in zodat u geen enkele woning mist.

Persoonlijk contact in het voortraject

Bouwman Makelaars wil u bij het gehele proces helpen, maar ook in het proces ervoor. Vanaf het moment dat u aan een andere woning begint te denken kunnen wij u al helpen. Heeft u ergens een prachtige woning gezien? Of heeft u een bepaalde wijk voor ogen waar u ooit graag zou willen wonen? Wellicht kunnen wij een potentiële verkoper voor u vinden. Ook wanneer een woning in de verkoop gaat, die binnen uw vooraf aangegeven criteria past, laten wij u dit weten. Bouwman Makelaars vindt het belangrijk om u al in dit voortraject te helpen. Zo vindt u uw ideale woning (“thuis”) en bespaart u veel moeite. Wij gaan graag met u hierover in gesprek. Laat ons uw wensen weten en wij houden de huizenmarkt voor u in de gaten. Maak een afspraak, bel ons of kom gerust langs.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Bouwman Makelaars hanteert de volgende werkwijze:

  • Wij bieden u volledige begeleiding, al vanaf het voortraject
  • Samen met u brengen wij uw woonwensen in kaart
  • Wij zoeken en bieden u de juiste woningen aan de hand van uw wensen
  • Wij begeleiden u bij het bezichtigen van de woningen
  • Wij houden u op de hoogte van zowel potentieel als nieuw woningaanbod
  • Eerlijk en objectief advies naar aanleiding van een bezichtiging
  • Het eventueel laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring is ook een mogelijkheid
  • Volledige juridische begeleiding
  • Wij voeren de onderhandelingen met uw belangen voorop en houden u uitgebreid op de hoogte van het onderhandelingsproces
  • Volledige nazorg, waaronder een controle over de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst tot en met de overdracht bij de notaris

Zoals u ziet komt bij het kopen van een woning veel kijken. Bouwman Makelaars biedt u volledige begeleiding en staat van begin tot eind tot uw beschikking. Bouwman Makelaars werkt uitsluitend in uw belang. Wij kennen de regionale woningmarkt als geen ander en hebben veel ervaring in het onderhandelen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich focussen op de leuke delen van het proces zoals het kijken naar huizen!

Mogen wij u helpen bij het vinden van uw thuis?  

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie.